Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ:ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΜΕ 2-0 ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ, ΕΔΕΙΞΕ ΘΕΤΙΚΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ

Φωτογραφία
Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013
Παρά την ήττα με σκόρ 2-0, το πρώτο φιλικό του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου κρίνεται θετικά.
Η ομάδα του Λιτοχώρου, ομοιογενής, με ρόστερ που αγωνίζεται απο πέρισυ μαζί, έδειξε πολύ καλά στοιχεία. 
Ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, ήταν...
πολύ καλός στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, με πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλλας, στάθηκε ίσος προς ίσον στην έμπειρη ομάδα του Απόλλωνα.
Ο Απόλλων πέτυχε γκόλ στο 35 λεπτό σε μία στιγμή αδράνειας της άμυνας του Εθνικού.
Ο Εθνικός στο δεύτερο ημίχρονο και απο το 50 λεπτό ώς το 75 περίπου έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο, προσπάθησε να ισοφαρίσει, έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες, μία σε τέτατέτ του Μαυρόπουλου και μία του Τσιώμη.
Στο λεπτό, σχεδόν ταυτόχρονα με τη λήξη του παιγνιδιού ο Απόλλωνας πέτυχε και το δεύτερο τέρμα του και ενώ η ομάδα του Νέου Κεραμιδίου, είχε προχωρήσει σε όλες τις αλλαγές.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ:(ΚΩΣΤΑΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ):
ΤΣΙΑΜΠΕΡΑΣ (46 ΜΕΛΙΚΙΑΝ, 60 ΤΣΑΟΥΣΙΔΗΣ Γ, 75 ΚΑΠΑΤΑΓΙΟΓΛΟΥ), ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ (60 ΜΑΝΩΛΑΣ), ΤΖΙΝΟΒΙΤΣ, ΚΕΣΟΠΟΥΛΟΣ (60 ΚΑΤΣΙΚΗΣ), ΤΟΣΚΑΣ (60 ΜΠΙΡΤΣΗΣ, ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ (60 ΠΑΝΤΕΛΙΑΣ), ΣΚΟΥΡΤΙ (46 ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ),ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (46 ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ), ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ (60 ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ), ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (75 ΝΑΖΛΊΔΗΣ), ΤΣΙΩΜΗΣ (75 ΣΑΦΕΤΗΣ)

Η ΕΝΤΕΚΑΔΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΞΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
Φωτογραφία
ο Δημήτρης Καλαϊτζής παρέδωσε στο Νίκο Κάκαλο το μετάλλιο του ΜΥΤΙΚΑΣ cup που ο Εθνικός κατέκτησε τη δεύτερη θέση και τον τίμησε για ητν προσοφρά του στον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου την προηγούμενη περίοδο.
Φωτογραφία 

Δεν υπάρχουν σχόλια:


powered by Agones.gr - Stoixima