Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ 1-4 ΣΕ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ

Φωτογραφία
Κυριακή 11 Αυγούστου 2013
Δυνατό τέστ για την ομάδα του ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ απέναντι στην πολύ καλή και δυνατή ομάδα Γ ΕΘΝΙΚΗΣ κατηγορίας τον ΑΧΙΛΛΕΑ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ, το Σάββατο 10 Αυγούστου στο Νέο Κεραμίδι, με νικητή τη...
φιλοξενούμενη ομάδα με σκόρ 1-4.
Παρά τη διαφορά των κατηγοριών, το παιγνίδι ήταν πολύ καλό, με την ομάδα του ΑΧΙΛΛΕΑ να ξεκινά το παιγνίδι έχοντας την πρωτοβουλία, την ομάδα του ΕΘΝΙΚΟΥ να στέκεται πολύ καλά και να κοιτάει στα μάτια τους αντιπάλους της, με σωστό ποδόσφαιρο, γρήγορη ανάπτυξη και πολύ καλή αμυντική τακτική στο πρώτο 45λεπτο.Πολύ καλές φάσεις στην εστία του ΕΘΝΙΚΟΥ στο πρώτο δεκάλεπτο, είχαν ώς αποτέλεσμα να δείξει το ταλέντο του και τις ικανότές του ο τερματοφύλακας του ΕΘΝΙΚΟΥ Χρήστος Τσιαμπέρας με πολύ καλές και έγκαιρες επεμβάσεις και με μία απόκρουση που χαίρεσαι να βλέπεις στα γήπεδα.
Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ προηγήθηκε με 0-1 στο πρώτο ημίχρονο.
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι ομάδες ξεκίνησαν με αλλαγές στις εντεκάδες.Για τον ΕΘΝΙΚΟ στη θέση του τερματοφύλακα πέρασε ο διεθνής 14χρονος τερματοφύλακας Νίκος Μελικιάν, που παρά τα 3 γκόλ που δέχθηκε (χωρίς να ευθύνεται σε κανένα), έδειξε στοιχεία μεγάλου τερματοφύλακα, με τον τρόπο που καθοδηγούσε την άμυνά του και τα γρήγορα αντανακλαστικά του εκει που χρειάστηκε.
Το γκόλ του ΕΘΝΙΚΟΥ πέτυχε ο επίσης 14χρονος Δαμιανός Κωστόπουλος.
Οι εντυπώσεις στο τέλος του παιγνιδιού ήταν θετικές τόσο για την ομάδα του ΑΧΙΛΛΕΑ, όσο και για την νεανική ομάδα του ΕΘΝΙΚΟΥ, όπου δεδομένου της διαφοράς των κατηγοριών και του ρόστερ, είδαμε να δείχνει ότι διαθέτει πολλά ταλέντα στο ρόστερ της που απαρτίζουν μία καλοδουλεμένη ομάδα που ξέρει τί ζητά μέσα στο γήπεδο.
Πολύ καλή απόδοση είχαν αρκετοί παίκτες του Νέου Κεραμιδίου, έτρεξε πολύ ο Μαυρόπουλος, θετικό ντεμπούτο για τον υπο μεταγραφή 17χρονο Θάνο Τζιάτζιο.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ:(ΚΩΣΤΑΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ):
ΤΣΙΑΜΠΕΡΑΣ, ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ, ΤΖΙΝΟΒΙΤΣ, ΤΑΚΟΣ, ΤΟΣΚΑΣ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ,ΣΚΟΥΡΤΙ,ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΤΣΙΩΜΗΣ, ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ,ΤΖΙΑΤΖΙΟΣ
ΕΠΙΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ:ΜΕΛΙΚΙΑΝ,ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ, ΜΑΝΩΛΑΣ,ΚΑΤΣΙΚΗΣ, ΜΠΙΡΤΣΗΣ, ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Π, ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Δ,ΠΑΝΤΕΛΙΑΣ,

 

- ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΥΓΕΙΑ, ΚΑΛΗ ΠΟΔΟΣΦΙΑΡΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:


powered by Agones.gr - Stoixima