Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΖΙΝΟΒΙΤΣ ΣΤΗΝ 11ΑΔΑ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΣΤΟ K20: ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-2

Ενα απο τα παιδιά του Εθνικού Ν.Κεραμιδίου ο Δημήτρης Τζίνοβιτς διαπρέπει με τα χρώματα του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ Κ20 στο αντίστοιχο πρωτάθλημα....


 
Αυτός ο Ατρόμητος έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο. Το "τρένο" του Γιώργου Κορακάκη δεν σταμάτησε ούτε στην Αργυρούπολη, καθώς επικράτησε του Πανιώνιου με 2-1 χάρη στα γκολ των Τσατσόπουλου και Ρεγκάκου.
Την 11η (σε 12 παιχνίδια), νίκη της σημείωσε η ομάδα Κ20 του Ατρόμητου κόντρα στον Πανιώνιο και σε συνδυασμό με την ισοπαλία στον αγώνα Καλλονή –Ολυμπιακός 1-1, ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με τους ερυθρόλευκους.
 
Το 0-1 για τους ''περιστεριώτες'' έκανε ο Τσατσόπουλος στο 7’ με σουτ πλασέ και στο 25’ από ατομική ενέργεια του Λημνιού, ο Ρεγκάκος έκανε το 0-2.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Παναγιωτόπουλο σε 2-1, αλλά δεν κατάφεραν κάτι περισσότερο παρόλο που ο Ατρόμητος αγωνίστηκε από το 60’ με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Λημνιού με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Ατρόμητος: Θεοδωράκης (48’ Κυρίτσης), Τζιτζικαλάκης, Γιαταγαννάκης (55’ Βλάχος), Τζίνοβιτς, Κρουσέλ, Παπασπύρος, Λημνιός, Νάτσος, Ρεγκάκος (70΄Ζούκας), Μπαστακός, Τσατσόπουλος.
Πανιώνιος: Αστράς, Μέξης, Γιαλαμίδης, Καλύβας, Ρόπας, Πινιώτης, Παπανικολάου, Αρώνης, Πρέντι, Ντουρμισάι, Ντάγκρας. Έπαιξαν και οι: Παναγιωτόπουλος, Φερεντίνος, Πολυχρονιάδης.
(ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΑΠΟ http://www.sports-academies.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:


powered by Agones.gr - Stoixima