Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΒΟΡΩΝΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ Ν ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ 2-5.η ομάδα του Εθνικού ήταν απολαυστική... φωτορεπορτάζ, αποτελέσματα, βαθμολογία, επόμενοι αγώνες.

Ποδόσφαιρο του μέλλοντος, με ουσία και θέαμα απέδωσαν οι πιτσιρικάδες του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου το Σάββατο στο γήπεδο του Σβορώνου με αντίπαλο την συμπαθή...
ομάδα της Αναγέννησης, την οποία φιλοδώρησαν με 5 γκολ.Η ομάδα του Εθνικού, μετά από κάποια ατυχή αποτελέσματα και παιγνίδια που δεν έφτασε σε υψηλά στάνταρ απόδοσης, μπήκαν αποφασισμένοι να ξεδιπλώσουν τις ποδοσφαιρικές τους αρετές και το έπραξαν.
Από το πρώτο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου μπήκαν πολύ δυνατά, με κατοχή της μπάλας με σωστή κυκλοφορία, ανάπτυξη από τα πλάγια με αρκετές κάθετες μπαλιές στις πλάτες της άμυνας της τοπικής ομάδος. Έτσι καρποφόρησε η πρώτη ευκαιρία στο 5 λεπτό, αφού ο Πέρι Σκούρτι (ο καλύτερος του γηπέδου) βρέθηκε στην πλάτη του αμυντικού, έκανε παράλληλη ασίστ στον Αλέξανδρο Σαχπάζωφ που πέτυχε το 1-0.
Στο 10 λεπτό ο Πέρι Σκούρτι έγινε αποδέκτης κάθετης μπαλιάς από τον αειθαλή Σταύρο Τσαουσίδη και εκτέλεσε τον τερματοφύλακα τα τοπικής ομάδος γράφοντας το 2-0.
Στο 15 και πάlι ο Σκούρτι με ωραίο σούτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 3-0.
Στο 25 λεπτό ήταν σειρά του Σταύρου Τσαουσίδη με κοντινό να πετύχει το 4-0, αφού πήρε το ριμπάουντ από δυνατό σούτ του Σαχπαζωφ και απόκρουση του τερματοφύλακα των γηπεδούχων.
Στο 35 λεπτό ο διαιτητής Κύφος  καταλόγισε πέναλτι εις βάρος του Εθνικού και  απέβαλλε με κόκκινη (δεύτερη κίτρινη ) τον Σαμαρά και η φιλοξενούμενη ομάδα έμεινε με δέκα παίκτες για το υπόλοιπο του αγώνα. Στην εκτέλεση του πέναλτι η τοπική ομάδα μείωσε σε 1-4.
Με το δεύτερο ημίχρονο, παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, οι πιτσιρικάδες του Εθνικού με πολλά τρεξίματα και με ορθολογική ανάπτυξη κυνήγησαν  και  πέμπτο γκολ, Όμως δέχθηκαν το δεύτερο γκολ από την τοπική ομάδα σε μία αδράνεια της άμυνας και γέμισμα στην περιοχή τους και έγινε το 2-4.
Ο Εθνικός  δεν κλείστηκε, έπαιξε μπάλα, δημιούργησε πολλά ρήγματα στην τοπική ομάδα, είχε ευκαιρίες και τελικά πέτυχε το 2-5 με γκολ δημιουργία δύο νεοεισελθόντων στον αγώνα του Φωκαίδη που δημιούργησε και ο Νάτσιος που εκτέλεση και πέτυχε το 2-5. 
Το τέλος του παιγνιδιού βρήκε τους παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας αγκαλιασμένους και ;χαρούμενους όχι τόσο για τη νίκη, όσο για το ωραίο ποδόσφαιρο που έπαιξαν.
Από την φιλοξενούμενη ομάδα κανείς δεν υστέρησε, όλοι είχαν καταπληκτική απόδοση, αλλά πρέπει να γίνει ιδιαίτερη μνεία στην απόδοση του ΠΕΡΙ ΣΚΟΥΡΤΙ που μετά από πολύ καιρό έδειξε τις απεριόριστες δυνατότητές του, Τα έκανε όλα. Πέτυχε δύο γκολ. Μοίρασε δύο ασίστ. έτρεξε. Έκλεψε  μπάλες, πίεσε,  τριπλαρε, δημιούργησε ρήγματα, γενικώς ήταν να χαίρεσαι να τον βλέπεις.
Σε απόδοση τον ακολούθησε ο Βασίλης Οικονόμου που όταν είχε την μπάλα στα πόδια, έκανε αντιπάλους να τον ψάχνουν και να απορούν τι θα κάνει τώρα. Ήταν απρόβλεπτος στις κινήσεις πολύ μαχητικός και πρόσθεσε ίσως την καλύτερη από τις πολλές καλές του αποδόσεις στα φετινά παιγνίδια της ομάδας του.
Επίσης ο μικρότερος Αλέξανδρος Σαχπάζωφ (γεννηθείς το 1999) με τη δεύτερη συνεχή συμμετοχή του στην ενδεκάδα, δίδαξες πώς πρέπει να κινείται το σύγχρονο αριστερό εξτρέμ. Γρήγορος διεμβολιστής,  συνεχής  κίνδυνος για τους αντιπάλους, με τρεξίματα και πάρα πολύ βοήθεια στην άμυνα όταν χρειάστηκε.
Ντεμπούτο και για τον άλλο μικρό τον Ματέο Αλίσα (γεννηθείς το 1999), που έπαιξε για πρώτη φορά μετά την τακτοποίηση του δελτίου του και άφησε καλές εντυπώσεις.
Ντεμπούτο και για τον τερματοφύλακα Θοδωρή Κρητικό (γεννηθέντα το 1996) που αποκτήθηκε το καλοκαίρι, ενώ ήταν τραυματίας στην ωμοπλάτη και ήταν στο στάδιο ανάρρωσης τόσους μήνες.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ (ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ): ΚΡΗΤΙΚΟΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ, ΣΤΑΛΙΚΑΣ, ΤΟΣΚΑΣ, ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΧΡΟΝΗΣ, ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ (80 ΑΛΙΣΑ), ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ (ΝΑΤΣΙΟΣ) , ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ, ΤΣΑΟΥΣΙΔΗΣ, ΣΚΟΥΡΤΙ, ΣΑΧΠΑΖΩΦ  (80 ΦΩΚΑΙΔΗΣ)

Αναγέννηση Σβορώνου-Εθνικός Ν. Κεραμιδίου (φώτο απο το pieriasport.blogspot.gr)














Β΄ΕΠΣ Πιερίας: Αποτελέσματα 14ης-Βαθμολογία-Επόμενη 15η αγωνιστική
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Π.Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ- ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ   2-0            
ΔΟΞΑ 10 ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ  - ΟΛΥΜΠΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ   1-1    
ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ  - ΟΡΦΕΑΣ ΦΩΤΕΙΝΩΝ   3-1  
ΑΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΙΤΩΝ  - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ   2-0 
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ  2-5  
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ Κ.ΑΓΙΑΝΝΗ  - ΠΙΝΔΟΣ Α. ΑΓΙΑΝΝΗ   0-2      
ΤΑΥΡΟΣ ΕΛΑΦΟΥ  - ΕΛΠΙΣ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ    3-2    
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΑΤΑΧΑ – ΔΙΓΕΝΗΣ  1-0
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ Καταχά                    34
2.ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ                              31
3.ΤΑΥΡΟΣ Ελάφου                            29
4.ΟΛΥΜΠΟΣ Βροντούς                    25
5.ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ Κ. Αγιάννη      21
6.ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. Κεραμιδίου               21
7.ΑΡΗΣ Κοκκινοπλιτών                     21
8. ΔΙΑΣ Δίου                                       20
9. ΕΛΠΙΣ Ανδρομάχης                       17
10. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Σβορώνου         16
11. ΔΙΓΕΝΗΣ Αλωνίων                      15
12. ΟΡΦΕΑΣ Φωτεινών                     15
13. ΔΟΞΑ 10 Μοσχοχωρίου               13
14. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Κατερίνης            12
15.ΠΑΥΛΟΣ Μ. Κονταριώτισσας     10
16.ΠΙΝΔΟΣ Α. Αγιάννη                      3
ΕΠΟΜΕΝΗ 15Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΛΩΝΙΩΝ  - ΤΑΥΡΟΣ ΕΛΑΦΟΥ             
ΑΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΙΤΩΝ  - ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ                     
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - Π.Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  
ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ  - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥ   
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ Κ.ΑΓΙΑΝΝΗ 
ΕΛΠΙΣ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ - ΔΟΞΑ 10 ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ      
ΟΛΥΜΠΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ  - ΠΙΝΔΟΣ Α. ΑΓΙΑΝΝΗ          
ΟΡΦΕΑΣ ΦΩΤΕΙΝΩΝ - ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΑΤΑΧΑ     

Δεν υπάρχουν σχόλια:


powered by Agones.gr - Stoixima